Jednoduché tipy jak vytvořit krásnou vánoční atmosféru!

Jednoduché tipy jak vytvořit krásnou vánoční atmosféru!

UŽ JE TO TADY! VÁNOCE! Tedy promiňte, ještě si měsíc počkáme. Ale připravovat se už můžeme.

Vánoce se blíží a my se na ně chceme připravit, abychom si ty kouzelné chvíle vánoc opravdu užili. Jak jinak se můžeme na vánoce připravit, než tak, že vneseme do domu hřejivou atmosféru prostřednictvím vánočního osvětlení, krásně nazdobeného stromečku se spoustou vánočních ozdob.

 

Zkusili jste už vytvořit papírové vánoční hvězdy?

Nebo si raději dekorace vybíráte v obchodě? Každopádně ty, které musíme zavěsit na stěnu nebo na strop potřebují nějak uchytit. Můžete použít klasické hřebíky, které ale udělají ve stěně stopy, nebo využijete závěsných systémů, které nabízejí oproti hřebíkům mnoho východ.

Různé typy závěsných systémů a doplňků si můžete vybrat v našem eshopu. Můžete si také přečíst článek, jak vybrat ten správný závěsný systém.

Závěsné systémy vám mohou pomoci a navíc na ně můžete zavěšovat dekorace během celého roku a měnit podle daných svátků, nebo jen tak podle nálady. 

Tento způsob vám umožní změnit tolik dekorací, kolik chcete, aniž byste poškodili stěny! 

 

Nabízíme vám v tomto blogu nejlepší tipy, jak si o vánočních svátcích vytvořit teplý a útulný domov se závěsným systémem a doplňky.

ZAVĚSTE VÁNOČNÍ OZDOBY

Věděli jste, že zavěšené vánoční ozdoby v nás vyvolávají veselé vzpomínky z dětství? Navozuje to v nás pocit stálosti, zakořeněnosti, a vyvolává nostalgii, díky které se cítíme šťastnější. Velmi dobrý důvod, proč pověsit spoustu vánočních ozdob! Pokud chcete zůstat flexibilní při zavěšování a výměně rámů, obrazů a jiných nástěnných dekorací, systém na zavěšení obrázků Click Rail, je právě pro vás skvělým řešením! 

Kromě našich standardních závěsných lanek a háčků můžete použít například hák Twister Hook, který se upevňuje přímo na lištu a na něj použijete cokoli, například světýlka, která krásně oteplí prostor.

Artiteq_Twister_Hook_1130x1310_small

Zavěste si na stěnu:

Například:

  •  vánoční hvězdy
  •  vánoční osvětlení
  •  závěsný květináč s vánoční rostlinou, nebo květinovou dekorací
  • dekorace ze dřeva
  • tapiserie na zeď
  • a další…..:)

Speciálně pro:
Vánoční rostliny, jako je červená vánoční hvězda, je tu závěsný květináč Botaniq.

 

VYTVOŘTE SI NA STĚNĚ VÁNOČNÍ KOLÁŽ

Smíchejte několik obrazů nebo vánočních dekorací na závěsném systému Click Rail a vytvořte hravou stěnu! 
I přes odlišnost těchto dekorací z nich můžete vytvořit krásnou koláž navozující atmosféru vánoc. Vytvoříte tak „moderní“ vzhled kombinovaný s vánočním obsahem. Kromě toho, že vypadají zábavně a dekorativně, zlepšují náladu. Takže je zavěste!

 

Formáty můžete nekonečně měnit. Dáváte přednost čisté stěně místo hravé? Poté použijte rámy o stejné velikosti, a vytvořte dokonale zarovnanou nástěnnou koláž. Vytvoření nástěnné koláže nebo stěny galerie je také snadné pomocí systému na zavěšení obrázků. Díky němu není problém zavěšený předmět přesouvat vertikálně či horizontálně.

VYSTAVTE SI SVÁ VÁNOČNÍ PŘÁNÍ

Někteří z nás stále dodržují tradice a posílají si vánoční přání. Obchody to ví a proto nabízejí rozmanité vánoční přání. A my je kupujeme nebo ti zručnější z nás nebo ti co na to mají čas :) je vyrábějí a posíláme je svým blízkým, tak jak to dělali naši rodiče a prarodiče a prapra....

Vystavte si přáníčka k vánocům, které jste dostali od svých blízkých přímo na stěně. Můžete použít samostatné ocelové lanko s magnetky ve tvaru myší. Nebo nebo magnetickou lištu na poznámky Info Rail.

 

Zbyl vám malý kousek zdi a rádi byste tam také něco pověsili? Pomocí držáku karet lze karty zasunout do kolejnice na obou stranách Magnetický proužek na přední straně umožňuje zavěsit karty na kolejnici pomocí magnetů. Tuto lištu připevníte přímo na zeď.

JSTE PŘIPRAVENI?

Doufáme, že vám výše uvedené tipy poskytly dostatek inspirace k tomu, aby byl váš domov o vánočních svátcích ještě teplejší a útulnější. A po svátcích bude pro vás snadné vyměnit rámečky nebo uklidit karty pomocí výše uvedených závěsných systémů.

Jak takové závěsné systémy fungují?

Úplně jednoduše lišta se upevní pomocí vrutů u stropu na zeď nebo na strop. Do lišty zakliknete lanko které má na konci kovového jezdce, který se může v liště pohybovat doprava a doleva. Na lanko navlečete speciální háček se šroubkem a s dírkou uvnitř a pomocí šroubku háček zafixujete přesně v takové výšce, jakou budete potřebovat. A nakonec na háček zavěsíte vánoční dekoraci nebo obrázek.